Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

Een Heupprothese of Total Hip? Kies voor het Zorgplan van Zorgtopics!

Fysiotherapie na een heupprothese

Wanneer fysiotherapie en pijnmedicatie bij heupartrose onvoldoende verbetering opleveren kan een operatie worden overwogen. Hierbij kan het hele heupgewricht worden vervangen, een zogenaamde totale heupprothese of total hip. Voor een optimaal herstel na een heupprothese is het belangrijk dat u goed begeleid wordt.

Bij MTC Huizen werken therapeuten die veel ervaring hebben met de revalidatie na een totale heupprothese. Wordt u binnenkort geopereerd of bent u inmiddels geopereerd? Maak (alvast) een afspraak voor een intake na uw operatie!

Zorgplan Heupprothese van Zorgtopics

Om u de beste zorg te leveren, werken de specialisten van MTCHuizen met het Zorgplan Heupprothese van ZorgTopics. Hierin worden de laatste richtlijnen en inzichten gecombineerd tot de beste zorg voor u!

Snel herstel is belangrijk zodat u uw dagelijkse activiteiten weer op kunt pakken, maar ook blijvend herstel is van belang. Effectief en Duurzaam daar staat het Zorgplan Heupprothese van ZorgTopcis voor!

Wetenschappelijk onderzoek

Het Zorgplan Heupprothese wordt exclusief aangeboden door praktijken van ZorgTopics. Deze praktijken ontwikkelen samen hoogwaardige zorgtrajecten, die staan voor de hoogste kwaliteit van zorg. De zorgtrajecten worden ontwikkeld op basis van de landelijke richtlijnen en actuele wetenschappelijke inzichten.

Naast de metingen om uw herstel te monitoren en het behandelplan indien nodig bij te stellen, worden gedurende het behandeltraject aanvullende vragen gesteld om de zorgtrajecten verder te kunnen ontwikkelen en verbeteren. Dit gebeurt in ieder geval aan het begin en aan het eind van een behandeltraject.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een behandeling volgens het Zorgplan van ZorgTopics? Neem contact met ons op via 035-5241389 of info@mtchuizen.com. Onze professionele therapeuten helpen u graag!