Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

Ben jij enthousiast, betrokken, innovatief en flexibel? Ben jij een (master geschoolde) gespecialiseerde fysiotherapeut met hart voor het vak, die het verschil wil maken voor de cliënt en zich graag verder ontwikkelt? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Multidisciplinair centrum
Wij zijn met meerdere eerstelijns partijen bezig een multidisciplinair centrum op te zetten in Huizen. Hiervoor zijn wij op zoek naar een collega die ervaring heeft met multidisciplinair samenwerken en die hier concrete ideeën over heeft. Een collega die zich kan en wil profileren op zijn of haar vakgebied.

Wij bieden je een leuke gevarieerde werkplek waarbij je samenwerkt met andere gespecialiseerde therapeuten, zoals een psychosomatisch fysiotherapeut, een geriatrie fysiotherapeut, een oefentherapeut Mensendieck en 2 manueel therapeuten.

Onze Praktijk
Wij hebben 3 locaties binnen Huizen. Op iedere locatie beschikken we over een ruime oefenzaal met apparatuur en voldoende ruimte om functioneel te kunnen trainen. Wij vinden goede verslaglegging een must.

Onze praktijk is aangesloten bij het Keurmerk en meerdere landelijke netwerken zoals Fysiotopics, ParkinsonNet en het Schoudernetwerk. Ook zijn we vertegenwoordigd in een aantal regionale netwerken. Wij hebben goede contacten met onze verwijzers, zowel in de eerste als in de tweede lijn.

Het aantal uren is in overleg in te vullen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tim Nipius via het telefoonnummer 035-5241389.

Lijkt het je leuk bij ons te komen werken? Mail dan je CV en motivatiebrief naar nipius@mtchuizen.com.