skip to Main Content
Bel 035 - 52 413 89

Ben jij enthousiast, betrokken, innovatief en flexibel? Ben jij een manueel therapeut (i.o.) met hart voor het vak, die het verschil wil maken voor de cliënt en zich graag verder ontwikkelt? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden je een leuke gevarieerde werkplek waarbij je samenwerkt met andere gespecialiseerde therapeuten, zoals een psychosomatisch fysiotherapeut, een geriatrie fysiotherapeut, een oefentherapeut Mensendieck en een manueel therapeut.

We zoeken een enthousiaste collega, die mee wil helpen de praktijk nieuwe stappen te laten zetten op innovatief gebied. Die creatief is en graag wil samenwerken. Een collega die zich kan en wil profileren op zijn of haar vakgebied.

Onze Praktijk
Wij hebben 3 locaties binnen Huizen. Op iedere locatie beschikken we over een ruime oefenzaal met apparatuur en voldoende ruimte om functioneel te kunnen trainen.
Wij vinden goede verslaglegging een must. We verwachten van jou dat je dit onderschrijft.
Onze praktijk is aangesloten bij het Keurmerk en meerdere landelijke netwerken zoals Fysiotopics, ParkinsonNet en het Schoudernetwerk. Ook zijn we vertegenwoordigd in een aantal regionale netwerken. Wij hebben goede contacten met onze verwijzers en overige zorgverleners in de regio, zowel in de nulde, eerste als in de tweede lijn.

Het aantal uren is in overleg in te vullen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Carla Vreeman via het telefoonnummer 035-5241389.
Lijkt het je leuk bij ons te komen werken? Mail dan je CV en motivatiebrief naar vreeman@mtchuizen.com.