Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

Ben jij die ervaren fysiotherapeut met een specialisatie (door scholing en/of ervaring) in rug- en nekklachten. Wij zoeken namelijk iemand met passie voor het vak die zin heeft in een leuke uitdaging bij een fijne en vooruitstrevende werkgever. Als dit je al aanspreekt lees dan gerust verder.

Waarom MTC Huizen?

Jij bent een ervaren fysiotherapeut en je hebt al bij verschillende fysiotherapiepraktijken gewerkt, dus we begrijpen dat we niet met een cliché vacaturetekst bij je hoeven aan te komen. Want zeg nou zelf, jij hebt alles wel zo een beetje gezien. Dus waar ben je precies naar op zoek?

Je hebt misschien behoefte aan meer balans tussen werk en privé? Maar dan wel bij een praktijk waar je je inhoudelijk kunt blijven ontwikkelen en als voorloper kunt meedenken met innovaties in de zorg.

Of: wil je ergens werken waar beter op jouw werkdruk wordt gelet? En waar ze je helpen je zoveel mogelijk te ontzorgen op administratief vlak.

En als je dan toch mag kiezen, wil je daarnaast ook graag bij een praktijk werken met leuke collega’s die elkaar daadwerkelijk zien tijdens vaste teammeetings en gezellige bedrijfsuitjes.

Als dit ongeveer is waar je over nadenkt, dan zouden wij ons graag aan je voorstellen. MTC is misschien wel precies wat je zoekt.

Nu denken wij dat het je een beter beeld geeft, als je van jouw collega’s hoort waarom zíj voor MTC gekozen hebben. Dus hebben we ze gevraagd wat zij vinden dat we jou echt moeten vertellen over werken bij ons. Zij kwamen met drie belangrijke redenen. Nog wel meer trouwens, maar die vertellen we je dan graag persoonlijk.

Wat ons uniek maakt is de combinatie van een gevestigde goede naam en een jong en ambitieus kader. Daardoor is MTC vaak een van de eerste gesprekspartners van gemeenten en zorginstanties met betrekking tot nieuwe samenwerkingen en innovaties. Als je het interessant vindt om te werken aan de nieuwe ideeën, pilots en innovatieve samenwerkingen die hieruit voortkomen, dan zit je bij ons op je plek.

Een voorbeeld hiervan is dat we gevraagd zijn om als een van de 15 praktijken uit heel Nederland om deel te nemen aan de pilot ‘Praktijk voor de Toekomst’ van het SKF. Jouw collega’s noemen ons dan ook een voorloper wat betreft Pluspraktijk en wijkgerichte samenwerkingen. Hoe blij wij hier ook mee zijn, wat wij vooral belangrijk vinden, is dat nu en ook in de toekomst iedereen de juiste zorg kan krijgen.

En je werkt graag en je hebt plezier in je vak. Maar hoe leuk je jouw vak ook vindt, je hebt naast werk natuurlijk ook een privéleven waar je aandacht aan wilt geven. Wijzelf willen dat ook. Precies dit is de tweede reden waarom jouw collega’s voor MTC kiezen: de goede balans tussen werk en privé.

Daarnaast, als fysiotherapeut(-enpraktijk) moet je tenslotte wel het goede voorbeeld geven als het gaat om werkdruk, toch? We hebben hier dus echt aandacht voor en proberen de administratieve last zoveel mogelijk te beperken, bijvoorbeeld door een goede receptiebezetting. (Zij heten Marjo en Esther trouwens. Mocht je na het lezen van deze vacature ons gaan bellen voor een afspraak.)

Tot slot: de laatste reden om volgens jouw collega’s voor MTC te kiezen, zijn: wij. Het team. We zien elkaar tijdens het teamoverleg en daarnaast op de activiteiten en uitjes. Maar ja, wij kunnen wel zeggen dat wij een fijn en gezellig team zijn, dit is iets eigenlijk wat je gewoon zelf moet ervaren. Kom gewoon eens een kopje koffie drinken. Lekkere koffie. Want ook dat vinden we belangrijk namelijk.

Als je meer informatie wilt neem dan contact met ons op en vraag naar Tim Nipius of stuur een mailtje met je CV naar nipius@mtchuizen.com.