skip to Main Content
Bel 035 - 52 413 89

Ouderen wonen steeds langer thuis. Om hen kwalitatief goede zorg te bieden is gespecialiseerde multidisciplinaire zorg in de eerste lijn nodig. Daarom zetten wij een eerstelijns multidisciplinair centrum op in Huizen.

Voor dit centrum zijn wij op zoek naar een collega die ervaring heeft met multidisciplinair samenwerken en die hier concrete ideeën over heeft. We zoeken een enthousiaste kartrekker met visie. Ben je geïnteresseerd en toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan vooral verder!

MTC Huizen heeft al ruim 15 jaar ervaring met geriatriefysiotherapie in de eerste lijn. Wij werken hierbij nauw samen met huisartsen, praktijkondersteuners en andere eerstelijns disciplines.

Wij bieden je een leuke gevarieerde werkplek waarbij je samenwerkt met een collega master geriatriefysiotherapeut en andere gespecialiseerde therapeuten, zoals een psychosomatisch fysiotherapeut, een oefentherapeut Mensendieck en een manueel therapeut. Als team werken wij samen en bundelen wij onze krachten om zo de best mogelijke zorg te bieden. Daarbij is goede verslaglegging een must.

Heb je ervaring met de ouder wordende mens? Ben je master geriatriefysiotherapeut of wil je de opleiding voor geriatriefysiotherapeut gaan volgen? Wij zijn bereid daar een financiële bijdrage aan te leveren. Het aantal uren is in overleg in te vullen.

Heb je interesse in samenwerken en opbouwen van een netwerk? Heb je oog voor innovaties?
Reageer dan op deze advertentie en mail je CV en motivatiebrief naar vreeman@MTCHuizen.com.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Carla Vreeman via het telefoonnummer 035-5241389.

Wij zijn benieuwd naar je reactie.