Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

Specialisaties

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Long fysiotherapeut
  • Sportrevalidatie
  • Cardiovasculaire revalidatie

Na 8 jaar ziekenhuiservaring in Tergooi Blaricum (orthopedie, neurologie, hartrevalidatie en rugrevalidatie) en 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij FitVisie in Hilversum, ben ik vanaf 1 juni 2017 werkzaam bij het MTCHuizen.
Ik werk op maandag en donderdagmiddag op locatie “De Bolder” en op donderdagochtend en vrijdag op locatie “De Hoftuin”.

In 1993 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de paramedische academie “De Uithof” te Utrecht (nu Hogeschool Utrecht).

Ik ben algemeen fysiotherapeut, met als specialisatie longfysiotherapie. Daarnaast heb ik veel interesse in sportrevalidatie en cardiovasculaire problematiek. Waarvoor de nodige bij- en na-scholing is en wordt gevolgd.

Op persoonlijk vlak: ben ik getrouwd en wij hebben 3 dochters.

Op sportief gebied loop ik graag hard en geeft ik training bij de Bergse Runners Club in Nederhorst den Berg. Hiervoor ben ik gecertificeerd en probeer ik ook de trainers te coördineren in de functie van trainerscoördinator.
In Kortenhoef geef ik bij Buro Sport core stability aan een groep 60 plussers.

Bij alles wat ik doe, vind ik het een uitdaging om mensen te stimuleren en te motiveren en zo mogelijk hun grenzen te verleggen, waardoor hun doel bereikt wordt.
Als mensen dan weer datgene kunnen doen wat ze willen, dan ben ik tevreden.

Ik ben positief ingesteld en denk in mogelijkheden. Daarbij hou ik van een open relatie, waarbij alles besproken kan en mag worden.
Alles in het belang van een zo goed mogelijk resultaat.

Contact

stougie@mtchuizen.com

BIG: 19041693604