Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

Specialisaties

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Orthopedische revalidatie
  • Dry Needling

 

Na eerder al een half jaar stage te hebben gelopen, ben ik nu per september 2019 in dienst bij MTC Huizen. Ik ben ambitieus en ik probeer goed op de hoogte te blijven van de nieuwste vakinhoudelijke ontwikkelingen. Waarbij ik met mijn kennis voor de beste aanpak ga die bij de individuele cliënt past. Daarnaast zie ik het als mijn taak om de cliënt telkens weer uit te dagen met nieuwe oefeningen, waardoor het herstel op een leuke en fijne manier verloopt. Binnen een niet al te lange tijd wil ik een master opleiding volgen om mij nog verder te specialiseren in het vak.

Mijn belangstelling gaat uit naar orthopedische klachten, in het bijzonder die van nieuwe knieën/heupen, voorste kruisband en schouder revalidatie.  Voor mij is elk traject een nieuwe uitdaging waarbij ik de hulp wil bieden om doormiddel van gezond bewegen weer gezond te worden.

Naast mijn werk ben ik in mijn vrije tijd veel te vinden op de fiets, of loop ik graag een blokje hard. In het verleden heb ik veel gevoetbald. Naast dat ik veel fiets houd ik er ook van om alle andere sporten te doen. Afsluitend is het voor mij een uitdaging om de naam de Kogel weer te kunnen verbinden aan de praktijk.

Contact

dekogel@mtchuizen.com

BIG: 99926656304