Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

Specialisaties

  • MSc Oncologie fysiotherapie
  • Oedeemtherapie
  • Ontspanning
  • Holistisch coaching

 

In 2011 ben ik afgestudeerd aan Avans Hogeschool in Breda en in 2013 heb ik mijn oedeemtherapie diploma behaald ad modum Vodder. Vanwege het veelal behandelen van oncologie patiënten vond ik de Master voor Oncologie Fysiotherapie een mooie aanvulling en deze heb ik in 2020 afgerond aan Avans+. Vanwege onze verhuizing naar het Gooi, ben ik vanaf mei 2024 werkzaam bij MTC Huizen.

 

Naast de reguliere fysiotherapie liggen mijn specialisaties daarom ook in het behandelen en begeleiden van oedeem-, en oncologie patiënten. Door middel van manuele lymfedrainage, lymfetaping, bindweefselmassage, oefeningen en advies probeer ik het beste resultaat te behalen bij oedeemklachten.

Oncologie patiënten die behandelingen ondergaan zoals een operatie, chemotherapie of radiotherapie steun ik in elke fase van de ziekte. De behandeling gaat uit naar veelvoorkomende klachten zoals vermoeidheid, kracht-, conditie-, concentratieverlies, problemen in mobiliteit in het geopereerde gebied, zoals bijvoorbeeld van de schouder na een borst operatie.

 

Het in balans brengen van lichaam en geest is naar mijn inziens een belangrijk deel in de weg naar herstel. Sommige ziektes of aandoeningen zijn behoorlijk ingrijpend en zorgen voor een grote verandering in je dagelijks leven. Er is in mijn behandeling ruimte om deze thema’s te bespreken. Soms kan een luisterend oor, goed gesprek en advies al voldoende zijn. Daarnaast heb ik ervaring met ademhaling-, ontspanning-, en mindfulness oefeningen. Ik haal veel voldoening uit mijn behandeling om patiënten op een holistische wijze te coachen.

 

Mijn partner en ik houden ervan om lekker in beweging te zijn en gaan vaak op pad met ons camperbusje. Je kan mij kitesurfend op het water vinden, op de mountainbike in de mooie bossen van deze omgeving en in de winter op de pistes in Oostenrijk!

 

Contact
DrosGadellaa@mtchuizen.com

BIG: 59914441404