Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

Specialisaties

  • McKenzie therapie
  • Manuele Therapie
  • Lage rugklachten
  • Nekklachten
  • Haptotherapie

Ongeveer 35 jaar geleden ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en heb sindsdien vele opleidingen gedaan om me verder te bekwamen in het vak. Als McKenzie en manueel therapeut kan ik mensen vooral goed en adequaat helpen met klachten aan rug en nek.

Daarnaast ben ik ook haptonoom – haptotherapeut, waardoor ik ook kan helpen bij vragen die meer liggen op het gebied van het gevoelsleven en persoonlijke ontwikkeling.

Ik woon in Amsterdam-IJburg en heb jarenlang een eigen praktijk gehad. Omdat ik weer terug wilde naar de basis – mensen helpen – heb ik ervoor gekozen om solo te gaan werken in Amstelveen en twee dagen per week bij MTC Huizen te komen werken. Leuke anekdote is dat Dineke Hardebol ooit  haar stage bij mij heeft gelopen, dus we zijn goede oude bekenden van elkaar. Met beiden een liefde voor schaatsen en fietsen. Daarnaast mag ik in de zomer graag kitesurfen en in mijn vrije tijd schrijven.

Ik word er altijd blij van als ik iemand met mijn kennis en ervaring verder kan helpen, zodat iemand weer letterlijk of figuurlijk in beweging kan komen.

Contact
Jonkhoff@mtchuizen.com

BIG: 19034056104