Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

Mede-eigenaar van MTC Huizen

Specialisaties

  • MSc Manuele Therapie
  • Extended Scope fysiotherapeut
  • Schouderklachten
  • Duizeligheid
  • Dry Needling
  • Hartaandoeningen
  • Osteoporose

In 2005 ben ik afgestuurd aan de Hogeschool van Amsterdam en sinds 2006 ben ik werkzaam bij het MTC Huizen. In 2010 heb ik aan het SOMT mijn Master diploma in de Manuele Therapie behaald. In 2022 heb ik aan het SOMT de opleiding tot Extended Scope fysiotherapeut gedaan.

Mijn specialisaties liggen op het gebied van schouderklachten (ook na een operatie) en wervelkolom gerelateerde aandoeningen. Ik ben aangesloten bij het schoudernetwerk Gooi en Eemland en heb korte lijnen met de schouderorthopeden en huisartsen in de regio.

Daarnaast ben ik aanvullend geschoold in Dry Needling, hartaandoeningen, osteoporose en duizeligheidsklachten. Verder begeleid ik met veel plezier groepen, waarin vnl. cliënten met klachten gerelateerd aan het ‘ouder worden’ oefenen.

Door de opleiding tot Extended Scope fysiotherapeut werk ik nog directer samen met de huisartsen in de regio. Door deze opleiding kan ik, zo nodig, huisartsen adviseren met betrekking tot doorverwijzing naar specialisten of aanvullend onderzoek in het ziekenhuis.

Van jongs af aan beleef ik zelf veel plezier aan het (sportief) bewegen. Ik schaats vanaf mijn 5de en ik ben in de winter nog steeds op de ijsbaan te vinden. Daarnaast loop ik regelmatig hard en fiets ik graag een lekkere tocht op mijn mountainbike, als het even kan in de Limburgse heuvels of in de Belgische Ardennen.
Het geeft mij veel voldoening als mijn cliënten ook (weer) plezier ervaren in bewegen, ieder op zijn eigen niveau.

Ik ontmoet u graag op 1 van onze praktijklocaties. Ik werk op de locaties MTC “Oude Dorp”, MTC “Hoftuin” en MTC “de Bolder”.

Contact

hardebol@mtchuizen.com

BIG: 89063626104