Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

Wilt u op een verantwoorde manier (meer) gaan bewegen en zo aan uw gezondheid werken? Dan is onze Medische Training iets voor u!

Maak een afspraak

Voldoende beweging is nodig om gezond te blijven en goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Toch kunnen er omstandigheden zijn waardoor het u nog niet lukt genoeg te bewegen. Dan is het goed om onder deskundige begeleiding te gaan trainen.

Voor wie is Medische Training?

Eigenlijk voor iedereen die (meer) wil gaan bewegen.
De training richt zich op mensen die:

  • met een klacht of aandoening willen gaan of blijven sporten
  • door te sporten een blessure of klacht willen voorkomen
  • op een verantwoorde manier onder persoonlijke begeleiding willen sporten
  • wel willen fitnessen, maar zich niet thuis voelen in een sportschool

Wat kunt u verwachten?

Als u wilt starten met de Medische Training krijgt u eerst een uitgebreide intake. Tijdens deze intake zal uw medische achtergrond in kaart worden gebracht en zullen uw conditie, kracht en eventueel uw balans worden gemeten. Uw fysiotherapeut zal samen met u een persoonlijk trainingsprogramma opstellen en uw voortgang bijhouden zodat u tijdens de trainingen werkt aan wat voor u belangrijk is.

Er wordt zo veel mogelijk functioneel getraind. Dit houdt in dat u bewegingen traint en goed leert uitvoeren die u ook in het dagelijks leven veel gebruikt.

Bij MTC Huizen combineren wij úw actieve inzet en ónze deskundige begeleiding. U zult ervaren dat u zich al binnen zes weken beter en fitter gaat voelen!

Maak een afspraak

Bekijk hieronder de tijden van onze medische trainingen. Wilt u inhalen? Overleg dan met uw therapeut.