Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

Iedereen wil zo snel mogelijk van zijn rugklachten af, maar de praktijk laat zien dat herstel van rugklachten tijd kost en daarnaast een multidisciplinaire aanpak vraagt.
De oorzaak van lage rugklachten is vaak niet duidelijk. Toch heeft ruim een miljoen Nederlanders last van de rug.
Afgelopen zaterdag stond er in de Volkskrant een interessant artikel over lage rugklachten. Zeker de moeite waard om te lezen!

Terwijl bij aspecifieke lage rugpijn de richtlijnen fysiotherapeutische oefeningen en psychosociale hulp voorschrijven, blijkt de praktijk hier vaak vanaf te wijken en komen mensen met rugklachten bij veel verschillende zorgverleners terecht. Waar vindt u de juiste hulp?

Binnen MTCHuizen staat een team specialisten voor u klaar om samen met u de behandeling op te stellen en u weer in beweging te krijgen. Afhankelijk van uw klacht bestaat dit team uit een rug expert, een manueel therapeut, een psychosomatische fysiotherapeut en een oefentherapeut Mensendieck.  Zij werken met het behandelprotocol van FysioTopics, waarbij de laatste richtlijnen en inzichten worden gecombineerd tot de beste zorg voor u. Er wordt bewust gewerkt aan een effectief een duurzaam herstel om zo te voorkomen dat binnen een jaar dezelfde klachten weer terugkomen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar 035-5241389 of mail naar info@MTCHuizen.com