Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

Een niet ideale thuiswerkplek en spanningen kunnen ervoor zorgen dat nekklachten ontstaan.

Heeft u last van pijnlijke of gespannen spieren in uw nek of is bewegen van uw nek pijnlijk en beperkt?
Mogelijk bent u geholpen met de informatie, adviezen en oefeningen uit dit informatieboekje 

Onze collega’s Michael en Nienke laten u op ons YouTube kanaal zien hoe u liggend en zittend oefeningen voor u nek kan doen. Begin bij nekklachten met de oefeningen in lig.

Mochten deze adviezen niet voldoende helpen, maak dan een afspraak voor een intake. Wij zullen u middels (beeld)bellen en de PhysiApp verder begeleiden bij het herstel van uw nekklacht! Bel 035-5241389 of mail naar info@MTCHuizen.com

CLIENTERVARING

We leven met z’n allen in een tijd met beperkingen op velerlei gebied door het coronavirus. Toch is in beweging blijven het devies om je gezondheid te bevorderen of intact te houden.

Erg vervelend als je, juist in een periode waarin veel gesloten is, pijn hebt en een fysieke behandeling van de fysiotherapeut verlichting kan geven.

Mijn nekklachten staken de kop weer op. MTCHuizen gebeld, tegen beter weten in. Ze mochten inderdaad niet meer behandelen. Met één van de fysiotherapeuten heb ik wel een intakegesprek via de telefoon kunnen krijgen. Er werd heel specifiek naar mijn klachten gevraagd, die me belemmeringen gaven. Ik voelde me goed gehoord. 

Ik kreeg oefeningen die ik kan doen en ook adviezen wat ik vooral niet moet doen.

Verder kreeg ik nog per mail info over nekklachten.

Prettiger zou het natuurlijk geweest zijn als er een  behandeling kon plaats vinden, maar dit is overmacht.
Door het gesprek  en de extra informatie kan ik thuis omgaan met mijn klacht en voel me gesteund. Dat voelt goed. 

J.N. Verplanke, 76 jaar