Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

Door de maatregelen in verband met het coronavirus zijn ook de medische trainingsgroepen stil komen te liggen. Nu de fysiotherapiepraktijken de zorg langzaam mogen hervatten, vragen veel cliënten zich af wanneer de medische training weer kan beginnen. Helaas is dit momenteel nog niet duidelijk.

De prioriteit ligt allereerst bij het geleidelijk opschalen van de noodzakelijke fysiotherapeutische zorg. De beslissing om de medische training te hervatten zal worden gemaakt aan de hand van de richtlijnen en adviezen van VWS en RIVM. Momenteel bekijken wij hoe we, als het zover is, de medische training kunnen hervatten in de ‘1,5 meter samenleving’.

We hopen dat het iedereen in de tussentijd toch lukt voldoende in beweging te blijven.
De Nederlandse Norm Gezond Bewegen adviseert o.a. tenminste vijf dagen per week minimaal een half uur matig intensief te bewegen. Dit kan bijvoorbeeld door in een stevig tempo te wandelen.
Wilt u daarnaast nog gerichte oefeningen doen? Kijk dan op ons YouTube kanaal voor verschillende oefeningen.

Lukt het u niet om zelfstandig voldoende te blijven bewegen, neem gerust contact op voor adviezen door te bellen 035-5241389 of mail naar info@MTCHuizen.com.

Als bekend is wanneer en op welke wijze de Medische Training weer kan worden hervat, neemt uw therapeut uiteraard contact met u op!