Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

MTC Huizen wil u kwalitatief goede zorg leveren, die bijdraagt aan uw gezondheidswinst. MTC Huizen biedt u duidelijkheid over die kwaliteit met:

  • geregistreerde fysio- en oefentherapeuten
  • het Praktisch Kwaliteits Management Systeem
  • aansluiting bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie

De kwaliteitscyclus kunnen wij verbeteren met uw ervaringen met onze praktijk, daarom laten wij continu de patiënttevredenheid meten.

Uw privacy wordt beschermd door uw dossier in een beveiligd computersysteem te beheren. Voor uw eventuele klacht heeft MTC Huizen een klachtenregeling getroffen en is de praktijk lid van de klachtencommissie van het Keurmerk. Het klachtenrecht voor patiënten is vastgelegd in de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector.

Geregistreerde Fysio- en Oefentherapeuten

Alle Fysiotherapeuten van MTC Huizen zijn ingeschreven bij het Keurmerk en voor hun specialisatie in het desbetreffende deelregister. De oefentherapeuten zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Praktisch Kwaliteits Management Systeem 

MTC Huizen is sinds november 2009 HKZ gecertificeerd.
Als praktijk hebben wij ervoor gekozen om dit certificaat per 1 augustus 2021 te beëindigen en vanaf 2021 te kiezen voor het Praktisch Kwaliteits Management Systeem (PKMS) van Fys’optima. Hierdoor blijft MTCHuizen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Hierop wordt 1x per 2 jaar door het Ivak geauditeerd.

 

Keurmerk Fysiotherapie

MTC Huizen is aangesloten bij de Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Dit Keurmerk is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en fysiotherapiepraktijken.
Hierdoor werken wij continu aan het verbeteren van de kwaliteit van ons fysiotherapeutisch handelen.