Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

U mag ervan uitgaan dat wij als fysiotherapeuten ons vak zo goed mogelijk uitoefenen. Heeft u toch klachten over de behandeling of de manier waarop wij met u omgaan, dan is het goed om dat kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere cliënten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie.

Om te beginnen is het de moeite waard om een gesprek aan te gaan met uw behandelend fysiotherapeut zelf of, als u dat prettiger vind, met een andere fysiotherapeut uit de praktijk. Wij zijn altijd bereid om hiervoor tijd vrij te maken en om samen naar een oplossing te zoeken. Indien u dat prettig vindt, kan u iemand meenemen naar het gesprek of vragen om een onafhankelijke bemiddelaar. Ook is het mogelijk om uw klacht eerst uit te leggen in een brief. Levert een persoonlijk gesprek of bemiddeling niet het gewenste resultaat op, dan kan u gebruik maken van een klachtenprocedure volgens Wkkgz. Aan de praktijk is een onafhankelijk klachtenfunctionaris verbonden die u bij kan staan. Desgewenst is het mogelijk om aan Carla Vreeman meer informatie te vragen.

Een brochure met relevante telefoonnummers en adressen, vindt u in de wachtruimte van onze praktijk. Dezelfde informatie vindt u ook op het internet bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie.

Mocht uw klacht gaan over behandelingen haptotherapie dan kunt u informatie vinden op de website van de Vereniging van Haptotherapeuten.