Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

Gelukkig hebben we veel van onze cliënten alweer op de praktijk kunnen verwelkomen. Het opschalen naar de 30 minuten roosters is goed verlopen en inmiddels vinden ook de intakegesprekken weer op de praktijk plaats. Sinds deze week zijn per locatie weer het normale aantal therapeuten aan het werk en ook dit verloopt goed. Dus op naar de volgende stap, het starten van de medische training!

Uiteraard blijft de veiligheid voor u als cliënt en ons als therapeut voorop staan. Zo blijven we tussen de behandelingen door schoonmaken en ventileren en zult u merken dat wij niet allemaal op dezelfde tijden starten met de behandeling. Hierdoor blijft het in de gang en wachtkamer rustig, kunt u goed 1,5 meter afstand houden en komt u zo min mogelijk andere cliënten tegen.

Natuurlijk geldt nog steeds dat u niet naar de praktijk komt maar afbelt als u:

  • (Lichte) klachten van verkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn, kortademigheid en/of koorts heeft of de afgelopen 24 uur heeft gehad. (ook al is dit van b.v. hooikoorts)
  • Als één van uw huisgenoten of gezinsleden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.
  • terugkomt uit een land met een hoog risico op coronabesmettingen (reisadvies ministerie van Buitenlandse zaken: oranje/rood). Gedurende 2 weken na terugkeer blijft het verhoogde risico aanwezig en kunt u niet naar de praktijk komen

Als u uw afspraak om één van deze redenen kort van tevoren afbelt zullen wij deze niet bij u in rekening brengen.

Daarnaast vragen we iedereen die op de praktijk komt de praktijkrichtlijn voor individuele behandelingen van te voren door te lezen en zich hieraan te houden.
Wilt u meer informatie? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Neemt contact op door te bellen naar 035-5241389 of te mailen naar info@mtchuizen.com.