Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

Last van uw rug? Kies voor het behandelprotocol Rugpijn van Fysiotopics!

Om u de beste zorg te leveren, werken de rug specialisten van MTCHuizen met het behandelprotocol Rugpijn van FysioTopics. Hierin worden de laatste richtlijnen en inzichten gecombineerd tot de beste zorg voor u!Snel herstel is belangrijk zodat u uw dagelijkse activiteiten weer op kunt pakken., maar ook blijvend herstel is van belang. Effectief en Duurzaam daar staat het behandelprotocol rugpijn van FysioTopcis voor!Maak een afspraakAcute Rugpijn 

Spit of acute lumbago zijn termen waarmee een acute rugpijn wordt bedoeld.  Acute rugpijn kan bij aanvang zeer pijnlijk en belemmerend zijn. Toch gaat 90% van de acute rugklachten vanzelf binnen zes weken weer over. Bij één op de tien mensen houden (rest)klachten echter aan of komen de rugklachten herhaaldelijk terug.

Last van acute rugpijn?
Om goed van uw acute rugpijn af te komen is het belangrijk uw rugklachten goed te laten beoordelen. Kies daarom voor een therapeut die werkt met het behandelprotocol van FysioTopics.

Chronische Rugpijn

We spreken van chronische rugklachten als de rugpijn langer dan drie maanden aanwezig is. Meerdere factoren kunnen een rol spelen bij het voortbestaan van uw rugklachten. Laat daarom uw rugklacht goed beoordelen door één van onze rug experts middels het behandelprotocol Rugpijn van FysioTopics. Blijft niet langer rondlopen met uw klachten!

Maak een afspraak

Wetenschappelijk onderzoekHet behandelprotocol rugpijn wordt exclusief aangeboden door praktijken van FysioTopics. Deze praktijken ontwikkelen samen hoogwaardige zorgtrajecten, die staan voor de hoogste kwaliteit van zorg. De zorgtrajecten worden ontwikkeld op basis van de landelijke richtlijnen en actuele wetenschappelijke inzichten.Naast de metingen om uw herstel te monitoren en het behandelplan indien nodig bij te stellen, worden gedurende het behandeltraject aanvullende vragen gesteld om de zorgtrajecten verder te kunnen ontwikkelen en verbeteren. Dit gebeurt in ieder geval aan het begin en aan het eind van een behandeltraject.

Wilt u weten of uw rugklacht in aanmerking komt voor een behandeling volgens het behandelprotocol van FysioTopics? Neem contact met ons op via 035-5241389 of info@mtchuizen.com. Onze professionele therapeuten helpen u graag van uw rugklachten af!

Maak een afspraak