skip to Main Content
Bel 035 - 52 413 89

Last van uw nek?
Kies voor het Zorgplan Nekpijn van
Fysiotopics!

Om u de beste zorg te leveren, werken de nek specialisten van MTCHuizen met het Zorgplan Nekpijn van FysioTopics. Hierin worden de laatste richtlijnen en inzichten gecombineerd tot de beste zorg voor u!

Snel herstel is belangrijk zodat u uw dagelijkse activiteiten weer op kunt pakken, maar ook blijvend herstel is van belang. Effectief en Duurzaam daar staat het Zorgplan nekpijn van FysioTopcis voor!

Wetenschappelijk onderzoek

Het Zorgplan Nekpijn wordt exclusief aangeboden door praktijken van FysioTopics. Deze praktijken ontwikkelen samen hoogwaardige zorgtrajecten, die staan voor de hoogste kwaliteit van zorg. De zorgtrajecten worden ontwikkeld op basis van de landelijke richtlijnen en actuele wetenschappelijke inzichten.

Naast de metingen om uw herstel te monitoren en het behandelplan indien nodig bij te stellen, worden gedurende het behandeltraject aanvullende vragen gesteld om de zorgtrajecten verder te kunnen ontwikkelen en verbeteren. Dit gebeurt in ieder geval aan het begin en aan het eind van een behandeltraject.

Wilt u weten of uw nekklacht in aanmerking komt voor een behandeling volgens het Zorgplan Nekpijn van FysioTopics? Neem contact met ons op via 035-5241389 of info@mtchuizen.com. Onze professionele therapeuten helpen u graag van uw nekklachten af!