Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

Update: Donderdag 2 april 

Ook in deze tijd blijven wij iedereen in beweging houden. Omdat onze locaties gesloten zijn maken we hiervoor gebruik van video- en telefonische consulten en geven uw oefeningen via de physiApp.
De therapeuten van MTC Huizen zijn expert op het gebied van bewegen. Ook nu we u alleen op afstand kunnen helpen streven we ernaar u binnen de mogelijkheden in beweging te brengen of te houden. Dit doen we omdat bewegen vele positieve gezondheidseffecten heeft op zowel lichamelijk, psychisch als sociaal welbevinden. Juist nu voelt u zich “Beter met Bewegen”!

Heeft u fysiotherapie nodig?
Wilt u advies over uw werkplek thuis?
Wilt u weten hoe u thuis toch fit kan blijven?

Neem contact op via 035-5241389 of mail naar info@MTCHuizen.com om te overleggen welke zorg op dit moment voor u passend is.

 

Update: Dinsdag 24 maart

Geachte cliënt,

In navolging op de laatste berichtgeving van het kabinet, in strijd tegen het coronavirus, zullen wij de gevraagde maatregelen opvolgen.

Onze praktijklocaties zijn gesloten.
Vanaf 24 maart zullen behandelingen telefonisch plaatsvinden.

U kunt ons bellen (035-5241389) of mailen: info@mtchuizen.com.

Wij zullen u terugbellen om te overleggen welke zorg op dit moment voor u passend is.

Wij hopen op uw begrip.
Team MTCHuizen

 

Update: Woensdag 18 maart

Om verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen volgt MTC Huizen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Onze praktijklocaties blijven open voor medische noodzakelijke zorg.

Kom NIET als u lichte verkoudheidsklachten heeft als niezen, licht hoesten, keelpijn of een loopneus.
Kom ook NIET als u minder dan twee weken geleden in het buitenland geweest bent.
We gaan uiterst zorgvuldig met uw gezondheid en die van onze medewerkers om. Kan uw therapeut vanwege gezondheidsklachten niet aanwezig zijn, dan wordt u daar persoonlijk over geïnformeerd. We zullen dan binnen onze mogelijkheden naar een andere oplossing zoeken.

De trainingsgroepen en het inloopspreekuur komen voorlopig te vervallen.

Maatregelen
In onze praktijklocaties wordt gebruik gemaakt van diverse (trainings)apparatuur. Deze apparatuur wordt altijd zorgvuldig schoongemaakt. Momenteel wordt er door onze medewerkers extra schoongemaakt.
Hierbij wordt ook uw medewerking gevraagd; wij vragen u om extra aandacht te besteden aan het schoonmaken van de trainingsapparaten door deze na elk gebruik goed te reinigen. Daarnaast is het extra belangrijk om voor de therapie zelf een handdoek mee te nemen.

Fysiotherapie op afstand
De therapeut kan telefonisch of via een videogesprek de voortgang bespreken en de nodige oefeningen via de Physitrack app of per e-mail toesturen. Deze afspraak wordt als algemene fysiotherapie gedeclareerd. Neem contact op met de praktijk voor meer informatie.

Kwetsbare personen
Voor kwetsbare personen (ouderen en personen met verminderde weerstand bijvoorbeeld door bepaalde aandoeningen) geldt dat ze grote gezelschappen dienen te vermijden. We vragen u voor uzelf in te schatten wat de noodzaak van de behandeling is en wat de eventuele risico’s zijn.

Wat kun je zelf doen?
De belangrijkste maatregelen die u kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn:

  • Was uw handen regelmatig en grondig;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die na gebruik weg;
  • Schud geen handen;
  • Raak het gezicht zo min mogelijk aan, met name de ogen, neus en mond.

We volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en houden u middels onze website op de hoogte van mogelijke veranderingen.

Op deze webpagina van het RIVM kunt u ook de actuele status over het coronavirus volgen.
Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op 035-5241389 of info@mtchuizen.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]