Skip to content
Bel 035 - 52 413 89

Dit jaar bestaat MTCHuizen 30 jaar! Natuurlijk hadden we allemaal plannen om dit feestelijke feit te vieren o.a. met een bijzonder praktijkuitje. Daar heeft het coronavirus helaas een stokje voor gestoken. Maar we kunnen dit prachtige jubileum natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom een korte terugblik met wat foto’s uit de “oude doos” en een prijsvraag!

Hoe het begon
MTCHuizen begon 30 jaar geleden op de Schaepmanlaan met medeoprichter Mans de Kogel.
Al snel groeide de praktijk. Mans vormde later samen met Han Raadsheer en Carla Vreeman een maatschap. Nienke Dekkinga, die nu nog steeds werkzaam is bij MTCHuizen, kwam als eerste medewerker in dienst.
Daar bleef het niet bij, want inmiddels is MTCHuizen uitgegroeid tot de grootste praktijk van Huizen. Op dit moment bestaat het team uit 12 therapeuten en 2 praktijkassistentes. Met drie locaties verspreid over Huizen is er altijd een locatie bij u in de buurt.

De praktijk werd afgelopen jaren versterkt met verschillende specialisaties. manuele therapie, psychosomatische en geriatrie fysiotherapie, dry needling en haptotherapie. Ook werden er specialisten op het gebied van schouderklachten, longklachten, de ziekte van Parkinson en neurorevalidatie aangetrokken. Jacqueline kwam als Mensendiecktherapeute het team versterken.

Prijsvraag
Kijk (en like dan meteen) op onze facebookpagina naar de geplaatste foto “uit de oude doos”. Herkent u de fysiotherapeut op de foto die de Huizer Nenne behandeld? Ga naar onze facebook pagina en plaats uw antwoord onder de foto. Onder de goede antwoorden verloten we een leuk MTCHuizen-verrassingspakket.

De verbouwing van de Schaepmanlaan. Met nog een heel jonge Mans de Kogel. Herkent u hem?

De wachtkamer en 1 van de 3 behandelkamers op de Schaepmanlaan. In de tijd dat er nog van het nu “verboden” woord RSI gesproken werd.

Teamuitjes liepen ook toen al uit op een nat pak.

Al jaren is MTCHuizen vriend van de Huizer botter. Jaarlijks mogen wij daarom een keer meevaren. Alle weertypes hebben we al meegemaakt; te weinig wind, te veel wind, een heerlijk zonnetje, water van boven en beneden. Wij bleken overal tegen bestand.

In de afgelopen jaren is er door verschillende collega’s heel veel hardgelopen. De Wolfskamer- en Trappenbergloop worden bijna jaarlijks fanatiek meegelopen.

Verschillende teamuitjes zijn de revue gepasseerd. Je kan het zo gek niet verzinnen of we hebben het al gedaan.
Rijden in lelijke eendjes, rijden op een solex, suppen in Loosdrecht, een walking dinner in hartje Utrecht, teambuilding op Forteiland IJmuiden inclusief abseilen, een kookworkshop in Naarden, ijzer smeden bij Vuurspetters, enz. enz.  En voor 2021…… hopelijk kan ons bijzondere jubileumuitje dan alsnog doorgaan.