Nieuwsoverzicht

MTC Huizen behoudt Plus Status

Op 4 februari heeft MTCHuizen de Effectiviteitsaudit met glans doorstaan. De Effectiviteitsaudit is een opvolgensaudit en maakt onderdeel uit van het Effectiviteitstraject.

Lees verder »

Uitbreiding van ons team

In verband met de aanhoudende drukte op onze locatie MTC de Bolder is per 1 februari Martine Paans ons team komen versterken!

 

Martine stelt zich voor:

In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik in diverse praktijken en zorginstellingen (met name revalidatie) werkzaam geweest. Daar heb ik onder andere ervaring opgedaan met het werken met ouderen en de zogenaamde 'geriatrie' patient. Vanaf februari 2017 ben ik werkzaam bij, MTC Huizen en versterk ik het team van 'MTC de Bolder'.

Lees verder »

Veel zitten maakt lichaam vrouwelijke senioren 8 jaar ouder

Oudere vrouwen die tien uur of meer per dag zittend doorbrengen en daarnaast weinig bewegen, hebben cellen die sneller verouderen.

Lees verder »

Rugpijn of spierpijn van de kou is een fabeltje

Pijn in een ontstoken kniegewricht speelt niet vaker op als het koud of vochtig of winderig weer is. Of als het weer omslaat. 

Lees verder »

Met gezonde leefstijl minder vaak metabool syndroom

Het gedrag van mensen rondom roken, drinken, eten en bewegen hangt samen met het ontwikkelen van het metabool syndroom.

Lees verder »

Glad? Loop als een pinguin!

De eerste weken van januari was het sommige dagen spiegelglad. Inmiddels zijn de temperaturen weer zachter, maar de winter duurt nog even. Check onze tips om valpartijen tijdens gladde periodes te voorkomen!

Lees verder »

Hoe goed is uw matras?

Wordt u ’s ochtends niet uitgerust wakker? Sta dan eens stil bij uw matras. 

Lees verder »

Geblesseerd of niet lekker in uw vel? Sport- of ontspanningsmassage!

Sinds 2015 is Anita Roodhart bij onze praktijk aangesloten voor sportmassage en ontspanningsmassage. Anita heeft een eigen praktijk in Eemnes en kan op dinsdag of vrijdag uren vrijmaken om in onze praktijk afspraken te maken. Naast haar massagepraktijk is zij werkzaam als doktersassistente.

Lees verder »
© 2017 | Design by Phytalis